Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış gibi faktörlere ilgilı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan etkili bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

l Duman sızıntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Bu baplar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belirli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da Yangın Kapısı malum bu kollar uygun kapı kolu üzere kabil.

Yangın bapları, yangın eminği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma düzından fayda peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 şahıs kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta erkek sayısına bentlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın kapısı son derece eleştiri bir öneme sahiptir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yarar fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar medarımaişetlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ister bayilerimiz gerekse elden global satış olarak kötüda ülke alan illere özen vermekteyiz.

Report this wiki page